Volledig scherm
RKC op bezoek bij DOVO. © Remko Kool

RKC vindt sparringpartner in ploeg van Coster en Wormgoor

In aanloop naar de tweede competitiehelft werkt RKC Waalwijk op zaterdag 6 januari een oefenduel af bij derdedivisionist DOVO. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

In Veenendaal lopen de Waalwijkers twee oude bekenden tegen het lijf. Nick Coster en Nando Wormgoor stonden vorig seizoen allebei nog onder contract bij RKC, maar zijn tegenwoordig actief bij DOVO. De rood-witten bezetten de zesde positie in de derde divisie en hebben een achterstand van dertien punten op lijstaanvoerder Spakenburg.

Op dezelfde dag spelen ook de reserves van RKC een oefenduel. Zij gaan op bezoek bij Halsteren, dat koploper is in de vierde klasse.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. RKC legt Jong Ajax na perfecte eerste helft op de pijnbank: 4-1

    RKC legt Jong Ajax na perfecte eerste helft op de pijnbank: 4-1

    RKC Waalwijk heeft zich vrijdagavond voor eigen publiek van zijn beste kant laten zien. In het Mandemakers Stadion versloeg de ploeg van trainer Fred Grim Jong Ajax na een nagenoeg perfecte eerste helft met 4-1. Een belangrijke rol daarbij was weggelegd voor de nieuwelingen Sylla Sow en Stijn Spierings. Sow, overgekomen van FC Utrecht, scoorde twee keer. De zeer sterk spelende Spierings, die bij Sparta werd weggeplukt, schoot één keer raak.