Volledig scherm
Roland Bergkamp (foto) en Johan Voskamp wisselen elkaar af in de punt van de aanval bij RKC Waalwijk. © Proshots

RKC Waalwijk: alleen nog Bergkamp of Voskamp

De opstelling van RKC Waalwijk kent de laatste weken weinig verrassingen meer. Het enige punt van twijfel is nog wie de spitspositie bezet. Johan Voskamp en Roland Bergkamp wisselen elkaar af in de punt van de aanval.

Vrijdag bij Fortuna Sittard staat er voor de Waalwijkse club best wat op het spel. Bij een zege meldt RKC zich in de middenmoot van de eerste divisie. Bovendien gaat de club dan over de Limburgers heen in de strijd om de tweede periodetitel. Fortuna staat daarin, achter NEC dat al een periodetitel heeft, op de tweede plek. RKC is de nummer zes en staat op twee punten.

Aan het stadion in Sittard bewaart RKC prettige herinneringen. De club vierde er de laatste promotie naar de eredivisie. Vorig seizoen wonnen de Waalwijkers er met 0-1 na een vlot doelpunt van Johan Voskamp. Maar Fortuna, dat eerder deze week knap met 3-2 won van Jong PSV, is nu een tegenstander van een ander kaliber. De club geldt is een van de grote surprises in de eerste divisie, met Telstar en FC Den Bosch. 

Vermoedelijke opstelling: Vaessen; Ndefe, Lammers, Drost, Quasten; Mulder, Greene, Baggerman; Amatkajiro, Voskamp, Seys. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement