Volledig scherm
Regillio Vrede tijdens de eerste training van RKC Waalwijk na de winterstop. © Proshots

RKC Waalwijk begint zonder nieuwe trainer

RKC Waalwijk begint dinsdag zonder nieuwe trainer aan de voorbereiding op de tweede competitiehelft. Volgens algemeen directeur Frank van Mosselveld zijn de gesprekken met potentiële opvolgers voor de ontslagen Peter van den Berg in volle gang. Hij zegt dat er op 8 januari een nieuwe trainer voor de groep zal staan.

Volledig scherm
Regillio Vrede leidt deze week de trainingen bij RKC Waalwijk in afwachting van een opvolger voor Peter van den Berg. © Proshots

Tot die tijd leiden de assistenten Regillio Vrede en Erwin van Breugel, keepertrainer Hans Segers en spitsentrainer Donny de Groot de traininingen. Die zijn allemaal nog niet in bezit van de vereiste diploma's. Technisch coördinator Ton Verkerk heeft wel de benodigde papieren, maar zal niet als een soort stroman gaan fungeren.

,,Er komt een nieuwe trainer", bevestigt Van Mosselveld. ,,Dat kan een trainer zijn voor de rest van het seizoen of iemand voor een langere periode. Van de gesprekken hangt af hoe dat uit zal pakken."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. RKC legt Jong Ajax na perfecte eerste helft op de pijnbank: 4-1

    RKC legt Jong Ajax na perfecte eerste helft op de pijnbank: 4-1

    RKC Waalwijk heeft zich vrijdagavond voor eigen publiek van zijn beste kant laten zien. In het Mandemakers Stadion versloeg de ploeg van trainer Fred Grim Jong Ajax na een nagenoeg perfecte eerste helft met 4-1. Een belangrijke rol daarbij was weggelegd voor de nieuwelingen Sylla Sow en Stijn Spierings. Sow, overgekomen van FC Utrecht, scoorde twee keer. De zeer sterk spelende Spierings, die bij Sparta werd weggeplukt, schoot één keer raak.