Dylan Seys zette een opvallend filmpje op zijn Instagram account waarin hij Ajax-liederen zingt bij de wedstrijd tegen zijn club RKC.
Volledig scherm
Dylan Seys zette een opvallend filmpje op zijn Instagram account waarin hij Ajax-liederen zingt bij de wedstrijd tegen zijn club RKC. © BSR/SOCCRATES

Seys trekt aandacht met bizar filmpje: RKC’er zingt Ajax-liedjes uit volle borst mee

Dylan Seys, die sinds een paar weken niet meer tot de A-selectie van RKC Waalwijk hoort, wist rondom de wedstrijd tegen Ajax van afgelopen zaterdag toch de aandacht op zich te vestigen. 

De Belg plaatste op zijn Instagram-account een filmpje van de fakkels die Ajax-fans in het Waalwijkse stadion afstaken. Ook is te horen dat hij de liederen van de Amsterdamse fans uit volle borst meezingt. Het filmpje circuleerde tot zondag halverwege de middag op Instagram en is daarna door Seys plots verwijderd. 

Seys begon bij RKC tot zijn ontevredenheid als wisselspeler aan het seizoen. Bij invalbeurten maakte hij tegen VVV Venlo een overtreding die rood waard was, maar hem geel opleverde. In het thuisduel met ADO Den Haag veroorzaakte hij een strafschop. 

Daarna kreeg hij te horen dat hij niet meer mee mag trainen bij de A-selectie. Seys  traint sindsdien bij de beloften, maar speelt de laatste tijd geen wedstrijden meer in dat team.