Van de drie centrumspitsen had Vitalie Damascan dit seizoen gemiddeld nog de minste minuten nodig voor een doelpunt: 264, omgerekend bijna drie volledige wedstrijden. Clubtopscorer aller tijden Rick Hoogendorp liep ongeveer 1 (doelpunt) op 1,5 in zijn laatste RKC-seizoen, voordat hij in de winterstop naar VfL Wolfsburg vertrok. Zijn beste gemiddelde over een heel seizoen voor RKC was in 2002/2003 met 152 speelminuten per doelpunt.
Volledig scherm
PREMIUM
Van de drie centrumspitsen had Vitalie Damascan dit seizoen gemiddeld nog de minste minuten nodig voor een doelpunt: 264, omgerekend bijna drie volledige wedstrijden. Clubtopscorer aller tijden Rick Hoogendorp liep ongeveer 1 (doelpunt) op 1,5 in zijn laatste RKC-seizoen, voordat hij in de winterstop naar VfL Wolfsburg vertrok. Zijn beste gemiddelde over een heel seizoen voor RKC was in 2002/2003 met 152 speelminuten per doelpunt. © Graphic Nancy de Brouwer

Spitsen RKC doen pijn aan de ogen van oud-topschutter Ad van de Wiel

Cijfers liegen niet. RKC kampt al twee seizoenen met een spitsenprobleem. Voormalig scherpschutters Rick Hoogendorp en Ad van de Wiel over de nood aan een topscorer in Waalwijk. ,,Met een scorende spits staan ze nu in de middenmoot.”

  1. PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden
    Play

    PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden

  2. Willy van der Kuijlen (1946-2021)
    Play

    Willy van der Kuijlen (1946-2021)