Daan Rienstra in actie voor Volos NFC.
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Rienstra in actie voor Volos NFC. © Volos NFC

Van complimenten voor mooi voetbal zonder punten, naar druk van een Griekse president

Het contrast kan bijna niet groter. Waar Daan Rienstra (28) vorig jaar met RKC complimenten kreeg over mooi voetbal zonder punten, gaat het in Griekenland bij zijn huidige club Volos NFC juist alleen om het resultaat. Mooi voetbal of niet, de punten zullen moeten komen. ,,Er zit veel meer druk op.”

 1. RKC’er kan een kleine miljoen mensen euforisch maken bij historische plaatsing voor Afrika Cup: ‘Ik denk dat iedereen gek wordt’
  PREMIUM

  RKC’er kan een kleine miljoen mensen euforisch maken bij histori­sche plaatsing voor Afrika Cup: ‘Ik denk dat iedereen gek wordt’

  Drie kleine eilandjes in de Indische oceaan met zon, zee en strand, ze vormen samen de Comoren. Een idyllisch plaatje, de natuur is er prachtig en er wonen nog geen miljoen mensen. Het land is donderdag in rep en roer als RKC’er Saïd Bakari er met de nationale voetbalploeg in slaagt zich te plaatsen voor de Afrika Cup. Voor het eerst in de historie.
 2. RKC moet zich herpakken voordat de degradatiestress écht toeslaat
  PREMIUM

  RKC moet zich herpakken voordat de degradatie­stress écht toeslaat

  Natuurlijk dacht niemand bij RKC eind februari na de ruime zege op Heracles Almelo dat ze er al waren. Maar acht punten voorsprong op de nummer 16, het was nogal wat. Drie weken later en de situatie is helemaal anders. De nederlaag tegen Sparta (2-0) en de winst van Willem II op Heerenveen deed de voorsprong van RKC verdampen tot slechts twee punten. Opnieuw degradatiestress dus in Waalwijk, al wil trainer Fred Grim daar zelf niet aan.
 1. Clubwatchers Tilburg Trappers: 'De play-offs worden spannend tot de laatste snik'
  Play

  Clubwat­chers Tilburg Trappers: 'De play-offs worden spannend tot de laatste snik'

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie