Fred Grim op de schouders van de spelers nadat ze promotie naar de eredivisie behaalden.
Volledig scherm
PREMIUM
Fred Grim op de schouders van de spelers nadat ze promotie naar de eredivisie behaalden. © ANP / VI Images

Van krankzinnige promotie tot fraaie afsluiting van ‘project RKC’: de Waalwijkse jaren van Fred Grim

De handen voor de mond geslagen, een blik vol ongeloof. 28 mei 2019 zal voor altijd het meest memorabele moment blijven in de RKC-periode van trainer Fred Grim, die exact twee jaar later bij Willem II tekent. Maar er was meer. In drie jaar tijd heeft de Amsterdammer gezorgd voor fraai voetbal in Waalwijk, voor spelers die vertrouwen kregen en zich dit jaar rechtstreeks handhaafden in de eredivisie.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.