Volledig scherm
Jessy Steenbekkers heeft zojuist nagels met Airbrush bewerkt. © Angela van den Dungen

Airbrushtechniek prima combi met All American Daysin Rosmalen

ROSMALEN - De bezoekers van de The Wonderworld of Airbrush en de All American days krijgen zaterdag een mooie mix voorgeschoteld in de Autotron. Er zijn knetterende motoren van Chevroletten, oldtimers, live muziek en diverse kleding en accessoires van Amerikaanse origine. En op de eerste verdieping laten kunstenaars, professionals en amateurs, met Airbrush op allerlei materialen hun technieken zien.

De special paint op voertuigen is alom bekend maar er zijn veel andere airbrush-disciplines te bezichtigen. Naast het traditionele Airbrushpapier wordt de techniek ook op nagels, hoorns en auto's toegepast. Vooral de bodypaint trekt volop de aandacht. Zo krijgt model Nouska van Loon, zeer toepasselijk, een Americain style outfit op haar lichaam geschilderd door Sandra Rijke.

Voor dit evenement zijn meer dan 75 geselecteerde airbrush kunstenaars aanwezig, waarvan 15 bodypainters uit 6 verschillende Europese landen.

De show is op ook nog op zondag te zien in de Autotron van 10.00 tot 17.00 uur.

Volledig scherm
Model Nouska van Loon krijgt, zeer toepasselijk, een Americain style outfit op haar lichaam geschilderd door Sandra Rijke. © Angela van den Dungen
Volledig scherm
Sébastien Guillaumont bewerkt een hoorn met Airbrush. © Angela van den Dungen
Volledig scherm
Marissa Oosterlee maakt een portret met Airbrush © Angela van den Dungen

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.