Volledig scherm
PREMIUM
De schade na de explosie in Den Bosch. © Bart Meesters

Berlicummer ontkent explosie te hebben veroorzaakt bij Bossche woning: 'Ik was bij een tante'

DEN BOSCH - Hij zou op 17 april 's nachts op bezoek zijn geweest bij een tante en haar dochter om 'spullen' af te geven voor de begrafenis van zijn opa. Tijdens een rechtszitting vrijdagochtend ontkende de  Berlicummer (37) die nacht schade te hebben veroorzaakt met vuurwerk bij een woning aan de Bossche Amsterdamstraat. Wel gaf hij toe een 'conflict' te hebben met de bewoner van het huis.

De Berlicummer, die sinds zijn aanhouding is opgesloten in het Huis van Bewaring, in Grave, stond vrijdagochtend terecht tijdens een zitting waarbij niet inhoudelijk werd ingegaan op het incident.

  1. Bossche bollen en Big League Chew geliefd bij jeugdtoernooi Gryphons
    PREMIUM

    Bossche bollen en Big League Chew geliefd bij jeugdtoer­nooi Gryphons

    DEN BOSCH - Voor de 34ste keer heeft honk- en softbalvereniging Gryphons het internationale Bossche Bollen Toernooi georganiseerd. Zaterdag en zondag deden in totaal - verdeeld over zes hoofdcategorieën - circa vijfhonderd jeugdspelers mee aan het evenement. Vanzelfsprekend waren de meesten volledig in de ban van het honkbal, softbal en de vereenvoudigde mixvariant beeball. Hier en daar lag echter de prioriteit op een andere sport: het onbeschroomd kanen van Bossche bollen. Alhoewel de Big League Chew óók zeer geliefd was.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.