Volledig scherm

Betaald parkeren Rosmalen valt slecht

ROSMALEN - "Als betaald parkeren in het centrum van Rosmalen echt ingevoerd wordt, dan draait de politiek de middenstanders de nek om. Wij zijn hier fel tegen", zegt Marc van der Meulen.

Hij is voorzitter van het Centrummanagement Rosmalen en spreekt namens 150 winkeliers, dienstverleners, de horeca en het vastgoed in het centrum van het dorp.

Zijn cynisme over het zóveelste centrumplan verraadt zijn boosheid. "Veel winkeliers hébben het al zo moeilijk. En wat doet de politiek? Die wil een aangepast, kleiner centrumplan, zonder grote publiekstrekkers. Een plan dat niet meer van deze tijd is. En als klap op de vuurpijl willen ze dan óók nog eens betaald parkeren invoeren!"

Ook andere bezoekers hebben geen goed woord over voor met name het parkeerplan, blijkt uit een rondgang van het Brabants Dagblad door het Rosmalense centrum.

  1. Nulands stel weet wat Pools gezin doormaakt

    Nulands stel weet wat Pools gezin doormaakt

    NULAND - Anne-Marie van der Doelen leeft misschien wel meer dan anderen mee met het Poolse stel met hun een week oude baby dat vorige week dakloos werd toen hun gehuurde appartement in Velddriel afbrandde. Zelf belandden Anne-Marie en haar vriend Davy Wingens zeven maanden geleden in een vergelijkbare situatie toen in Nuland hun appartement afbrandde. Dat lag boven de pizzeria aan het Prins Bernhardplein waar onbekenden vermoedelijk brand stichtten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.