Volledig scherm
Het voormalige Koningstheater in Den Bosch. © Sandra Peerenboom

Bij Katrien maakt kennis met buurtbewoners in Den Bosch

DEN BOSCH - Bij Katrien, een burgerinitiatief om de Bossche binnenstad met elkaar te verbinden, verhuist in het najaar naar het oude Koningstheater. Woensdagavond 3 juni is er een informatie-avond op de nieuwe locatie, waarbij Bij Katrien vast kennis wil maken met de buurtbewoners. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Bij Katrien heeft als doel om bewoners oud, jong, beperkt, niet-beperkt, arm, rijk, allochtoon, autochtoon, werkend of niet-werkend met elkaar in contact te brengen tijdens allerlei activiteiten. De afgelopen twee jaar was het Mariapaviljoen in Den Bosch de uitvalsbasis.Bij Katrien loopt daar inmiddels tegen de grenzen van haar mogelijkheden aan. Voor de activiteiten zijn zelfs wachtlijsten. Het oude Koningstheater als nieuwe uitvalsbasis komt ‘op een geweldig moment’, zegt Barbara Geurtsen, 1van de 6 initiatiefnemers. “We willen ervoor zorgen dat er straks iedere dag minimaal 1 activiteit plaatsheeft”, is de ambitie voor de komende jaren.

  1. 'Doodsoorzaak Savannah blijft onduidelijk'; Bosschenaar nog steeds verdacht van moord
    update

    'Doodsoorzaak Savannah blijft onduidelijk'; Bosschenaar nog steeds verdacht van moord

    BUNSCHOTEN/ DEN BOSCH - Het is nog steeds onduidelijk waaraan Savannah Dekker (14) uit Bunschoten is overleden, al wordt een 14-jarige Bosschenaar nog steeds verdacht van moord op het meisje. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) concludeert in een rapport dat het zowel een natuurlijke dood als een onnatuurlijke dood als gevolg van geweld of verdrinking kan zijn geweest. Dat meldt RTL Nieuws.   

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.