Aanhouding na ernstige mishandeling in Den Bosch.
Volledig scherm
Aanhouding na ernstige mishandeling in Den Bosch. © FPMB Bernt van Dongen

Blind geslagen carnavalsvierder laat kunstoog zien aan verdachte: 'Dit heb jij gedaan!'

DEN BOSCH - Verstikt door tranen kreeg een Bossche vrouw met moeite woorden over haar lippen toen ze de rechtbank vertelde wat voor gevolgen een vechtpartij tijdens carnaval haar had gedaan. Maar glashelder klonk opeens ,,Kijk eens wat je hebt gedaan", door de rechtszaal. Met een snelle beweging haalde ze haar kunstoog uit haar gezicht en hield dat een man uit Best voor. ,,Dit!"

 1. Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden
  PREMIUM

  Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden

  Over de teruggekeerde euforie rond FC Den Bosch trok vorig weekeinde een donkere schaduw. De heropening van de anderhalf jaarlang gesloten gebleven Oosttribune ging gepaard met supportersgeweld. Alwéér! Gierende politieauto’s, bemand met tientallen ME’ers,raasden rond De Vliert. In het stadion bestormden aanhangers van FC Twente, gehuld met bivakmutsen, het veld om hun frustratie vanwege de nederlaag af te reageren op hekwerk en reclameborden.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.