Volledig scherm
Rijbewijs © Guido van der Heijden

Bosschenaar (27) zonder rijbewijs misdraagt zich flink achter het stuur

DEN BOSCH - Een Bosschenaar in Dronten heeft zich dinsdag flink misdragen op de weg in Dronten, Flevoland. Zonder dat de bestuurder het wist, werd alles opgemerkt door een agent die buiten diensttijd achter hem reed. 

De 27-jarige Bosschenaar reed veel te hard in een grijze bestelauto zonder gordel. Hij maakte abrupte bewegingen en bleef dicht op zijn voorgangers rijden. Toen hij een vrouw op een zebrapad zag rijden, toeterde hij hard naar haar. Even later vloog er een pak chocolademelk uit het raam. 

Omdat de agent erachter niet aan het werk was, belde hij zijn collega's. Die hielden het busje aan. Hij bleek een uitvoerig strafblad te hebben en nooit een rijbewijs te hebben gehad. 

Voor dat laatste en het weggooien van het pak chocomel kreeg hij een proces verbaal. Hij moet zich later voor de rechter verantwoorden. 

Omdat de bijrijder van het busje wel een rijbewijs had, kon hij het stuur na de aanhouding overnemen.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. FC Den Bosch heeft ook de kleine jongens nodig
    PREMIUM

    FC Den Bosch heeft ook de kleine jongens nodig

    DEN BOSCH - Is er wel draagvlak voor FC Den Bosch? Voorzitter Jan-Hein Schouten van de raad van commissarissen denkt van wel. Op basis van? Schouten: ,,Er zullen altijd geldschieters blijven die deze club overeind houden. Draagvlak bij de gemeente? Ik denk dat de gemeente ook echt wel inziet dat er een bepaalde waarde is voor de stad Den Bosch. Dat wil niet zeggen dat we de prostitué van de stad zijn, maar we hebben daar ook een bepaalde functie in. Je moet de mensen de frustratie en de vreugde laten voelen."

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.