Volledig scherm
Rechtbank © Kees Backx/BD

Bosschenaar krijgt voorwaardelijke werkstraf voor bedreiging ouders

DEN BOSCH - Een 27-jarige Bosschenaar is veroordeeld voor het bedreigen van zijn ouders. De man kreeg een voorwaardelijke werkstraf van 70 uur met een proeftijd van twee jaar opgelegd.

De bedreiging vond plaats in een periode dat het niet goed ging met de Bosschenaar en hij tijdelijk bij zijn ouders woonde. De man heeft nooit ontkend dat hij zijn ouders heeft bedreigd, maar zegt wel dat dit door de omstandigheden kwam. De ouders van de Bosschenaar onderkennen zijn verhaal en wilden later hun aangifte intrekken.

Volgens de rechtbank heeft de Bosschenaar zijn leven inmiddels weer op de rit. Daarom werd een voorwaardelijke taakstraf opgelegd.

  1. Nulands stel weet wat Pools gezin doormaakt

    Nulands stel weet wat Pools gezin doormaakt

    NULAND - Anne-Marie van der Doelen leeft misschien wel meer dan anderen mee met het Poolse stel met hun een week oude baby dat vorige week dakloos werd toen hun gehuurde appartement in Velddriel afbrandde. Zelf belandden Anne-Marie en haar vriend Davy Wingens zeven maanden geleden in een vergelijkbare situatie toen in Nuland hun appartement afbrandde. Dat lag boven de pizzeria aan het Prins Bernhardplein waar onbekenden vermoedelijk brand stichtten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.