Volledig scherm
PREMIUM
Woonboten op de Bossche Ertveldplas. © Marc Bolsius/BD

Bosschenaar naar rechter voor ligplaats woonboot Ertveldplas

DEN BOSCH - Zijn vader huurde jarenlang een woonboot aan de Kerkhoekweg bij de Bossche Ertveldplas. Nadat zijn vader enkele maanden geleden overleed wilde zijn zoon er  wonen. Maar de gemeente staat dat niet toe. Dinsdagmiddag probeerde de zoon verhaal te halen bij de voorzieningenrechter.

,,In het huurcontract voor de ligplaats voor de boot van de vader van meneer is bepaald dat het huurcontract niet overdraagbaar is'', benadrukte Paul Christophe, jurist van gemeente.

 1. Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervolging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

  Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervol­ging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

  DEN BOSCH - De politie is al een week op zoek naar een man die tijdens een achtervolging in Den Bosch bewust inreed op een motoragent. Met een uitgebreide oproep doet de recherche donderdag een nieuwe poging om de dader alsnog te vinden. De aangereden motoragent raakte flink gewond bij de achtervolging. ,,Hij kwam vol gas op mij af. Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had.”
 2. Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden
  PREMIUM

  Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden

  Over de teruggekeerde euforie rond FC Den Bosch trok vorig weekeinde een donkere schaduw. De heropening van de anderhalf jaarlang gesloten gebleven Oosttribune ging gepaard met supportersgeweld. Alwéér! Gierende politieauto’s, bemand met tientallen ME’ers,raasden rond De Vliert. In het stadion bestormden aanhangers van FC Twente, gehuld met bivakmutsen, het veld om hun frustratie vanwege de nederlaag af te reageren op hekwerk en reclameborden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch