Volledig scherm
Het Theater aan de Parade in Den Bosch © Robèrt van Lith/BD

Buren Theater Den Bosch reageren op plannen

DEN BOSCH - Als je als overbuur nu al amper tijd hebt om naar buiten te kijken, maakt het niet zoveel hoe het nieuwe Theater aan de Parade er uit komt te zien.

Dat vindt althans Christine Bakx van Luiscius Books aan de Triniteitstraat 3, schuin tegenover het theater. "Wij zitten hier vooral achter het beeldscherm om de bestellingen af te handelen." Dat het huidige bakstenen theater verdwijnt, vindt ze overigens bepaald niet erg.

Bernard Kuenen zegt namens de cafés aan de Parade dat hij vooral blij is dat het theater aan de Parade blijft. Dat daar nu ook aanzienlijk meer mogelijkheden voor horeca komen, vindt hij geen bezwaar: hoe meer concentratie van horeca rond het plein, hoe beter.

Volledig scherm
Het nieuwe ontwerp voor Theater aan de Parade van UNStudio. © UNStudio
  1. Nulands stel weet wat Pools gezin doormaakt

    Nulands stel weet wat Pools gezin doormaakt

    NULAND - Anne-Marie van der Doelen leeft misschien wel meer dan anderen mee met het Poolse stel met hun een week oude baby dat vorige week dakloos werd toen hun gehuurde appartement in Velddriel afbrandde. Zelf belandden Anne-Marie en haar vriend Davy Wingens zeven maanden geleden in een vergelijkbare situatie toen in Nuland hun appartement afbrandde. Dat lag boven de pizzeria aan het Prins Bernhardplein waar onbekenden vermoedelijk brand stichtten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.