Volledig scherm

Clubicoon van voetbalclub Nulandia overleden

NULAND - De dinsdagmorgen op 84-jarige leeftijd overleden Jan van der Leest uit Nuland was zo ongeveer de voetbalclub Nulandia. Ga maar na: 46 bestuurslid, de Jan van der Leest-tribune en Lid van Verdienste van de KNVB.

Van der Leest begon in 1966 als vrijwilliger, werd in 1968 bestuurslid, was 27 jaar penningmeester en leider van het eerste team van Nulandia. „Een clubicoon”, aldus oud-secretaris Geert Heijmans. „Hij werd wel eens gekscherend de Pin genoemd omdat er geen dubbeltje uitging als het niet noodzakelijk was, maar Jan deed alles in het belang van de club.”

Van der Leest was nog veel op sportpark Duyn en Dael te vinden. Heijmans: „Het afgelopen seizoen heeft hij nog bijna alle thuis- en uitwedstrijden van ons eerste gezien.”

  1. 'Doodsoorzaak Savannah blijft onduidelijk'; Bosschenaar nog steeds verdacht van moord
    update

    'Doodsoorzaak Savannah blijft onduidelijk'; Bosschenaar nog steeds verdacht van moord

    BUNSCHOTEN/ DEN BOSCH - Het is nog steeds onduidelijk waaraan Savannah Dekker (14) uit Bunschoten is overleden, al wordt een 14-jarige Bosschenaar nog steeds verdacht van moord op het meisje. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) concludeert in een rapport dat het zowel een natuurlijke dood als een onnatuurlijke dood als gevolg van geweld of verdrinking kan zijn geweest. Dat meldt RTL Nieuws.   

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.