Volledig scherm
De Kastaan © Roos van der Kallen

De taart hebben ze alvast, de genomineerden voor 'Ondernemer van het jaar' in Nuland

NULAND - Donderdag zijn de drie genomineerden voor ondernemer van het jaar van de Nulandse Ondernemersvereniging (NOV) bekend gemaakt. Een afvaardiging van de NOV ging langs met een taart bij De Kastaan, Roy Verstegen en StaroDub.

De Kastaan

Deze onderneming wordt gedreven door Robert van der Doelen en bestaat sinds 2005 en is gelegen aan de Nulandsestraat. Kastaan is het Belgische woord voor kastanjeboom. In het bewerken van kastanjehout ligt de oorsprong van het bedrijf. Het is een robuuste houtsoort, die net zoals het eiken- en douglashout milieuvriendelijk verwerkt kan worden. De onderneming is gespecialiseerd in het ambachtelijk bewerken van deze houtsoorten. Ze maakt veranda's, poorten en meubels. Verder levert het bedrijf hekwerken, palen en meer voor tuinen en landschap. Maar ook voor een boomhut kun je bij ze aankloppen, hebben ze het niet in voorraad dan wordt het op maat gemaakt.
De onderneming wordt geprezen om haar vakmanschap en creativiteit maar vooral ook om haar maatschappelijke betrokkenheid bij alles wat er in Nuland speelt.

Volledig scherm
Roy Verstegen © Roos van der Kallen

Roy Verstegen:

Roy Verstegen begon ruim 12,5 jaar geleden als ZZP ér en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 30 medewerkers. Ze zijn op verschillende terreinen actief. Zowel in de zakelijke als de particuliere markt en bij kleine en grote projecten, zoals de complete inrichting van openbare terreinen.
Roy begon als stratenmaker, en nog steeds kunt u daar terecht voor allerlei bestrating, van oprit en terras tot parkeerterrein. Ook bij de inrichting van complete terreinen hebben ze ondertussen een naam opgebouwd, recentelijk hebben ze de terreininrichting afgewerkt bij het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel. Maar ook Roy wordt vooral geroemd om zijn betrokkenheid bij de medemens. Toen zijn bedrijf 12,5 jaar bestond heeft hij dat gevierd in zijn nieuwe pand aan de Bedrijfsstraat in Nuland en gaf hij de bewoners van het Martinushuis een prachtige dag door een circus in te huren die met een grote tent een prachtige circusvoorstelling kwamen geven. 

Volledig scherm
StaroDub © Roos van der Kallen

StaroDub

Valentyna StaroDub begon in 2014 als eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 18 medewerkers. Het bedrijf is werkzaam voor organisaties die mensen- of diergeneeskundige geneesmiddelen, medische hulpmiddelen of combinatieproducten ontwikkelen en/of verkopen.  Alle medewerkers hebben grondige kennis van kleine moleculen, biotechniek en biologica, vaccins, medische hulpmiddelen, combinatieproducten en operaties. Het bedrijf is gevestigd aan de Industriestraat in Nuland waar het ook onderdak bieden aan andere bedrijven zoals Roelofs advocatuur en Digifactory. 

Het zal spannend worden wie van de genomineerden straks met de titel ondernemer van het jaar aan de haal gaat, het zal allemaal bekend gemaakt worden op de jaarlijkse feestavond van de NOV op 4 november. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.