Volledig scherm
Dit jaar wordt de derde editie van Late Night Shopping in Den Bosch georganiseerd. © roy lazet

Klunen en pannenkoekwerpen tijdens derde editie Late Night Shopping

DEN BOSCH - Klunen en pannenkoekenwerpspel zijn dit jaar nieuw tijdens de derde editie van Late Night Shopping (LNS). Vanavond zijn dan van 17.00 uur tot 23.00 uur ongeveer 230 winkels geopend. 

Naast de individuele acties van winkeliers worden er ook vanuit de organisatie van het evenement, Liftoff, verschillende acties georganiseerd. Stefan van Ham, organisator van LNS: ,,Dit jaar proberen we het publiek weer te verassen met nieuwe activiteiten." 

,,Je kan bijvoorbeeld op de Hoge Steenweg Klunen voor het goede doel: Ronald McDonald Kinderfonds. Mensen kunnen gokken op de winnaar en de winst gaat direct naar het fonds. Daarnaast hebben we een pannenkoekwerpspel in de Kerkstraat, waar je een gratis pannenkoek kan winnen. Ook hebben we wegens groot succes vorig jaar de silent disco op de markt teruggebracht", aldus Van Ham.  Naast deze activiteiten zijn er nog veel meer acties en bezigheden in de binnenstad georganiseerd. 

Drie jaar geleden is het concept door leden van de SOCH (Stichting Ondernemersbond Centrum 's-Hertogenbosch) bedacht om ondernemers en bezoekers bij elkaar te brengen. ,,Als het dit jaar weer een succes wordt, gaan we de mogelijkheden bekijken om een voorjaarseditie te organiseren", aldus Van Ham. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1 jaar burgemeester Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
    PREMIUM
    video

    1 jaar burgemees­ter Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

    DEN BOSCH - Je vijftigste verjaardag vieren en dan ook maar tegelijkertijd de polonaise lopen voor je 25-jarig huwelijk. Alle reden voor een feestje, toch? Burgemeester Jack Mikkers huurde met zijn echtgenote Astrid Baggermans café De Unie af om in beslotenheid een feestje te bouwen. Het is dat er geen biljart staat, anders had special guest John de Bever ongetwijfeld op het groene laken gestaan. Of anders zijn zingende vrouw Astrid wel, of anders Mikkers zelf wel.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.