Volledig scherm
Dit jaar wordt de derde editie van Late Night Shopping in Den Bosch georganiseerd. © roy lazet

Klunen en pannenkoekwerpen tijdens derde editie Late Night Shopping

DEN BOSCH - Klunen en pannenkoekenwerpspel zijn dit jaar nieuw tijdens de derde editie van Late Night Shopping (LNS). Vanavond zijn dan van 17.00 uur tot 23.00 uur ongeveer 230 winkels geopend. 

Naast de individuele acties van winkeliers worden er ook vanuit de organisatie van het evenement, Liftoff, verschillende acties georganiseerd. Stefan van Ham, organisator van LNS: ,,Dit jaar proberen we het publiek weer te verassen met nieuwe activiteiten." 

,,Je kan bijvoorbeeld op de Hoge Steenweg Klunen voor het goede doel: Ronald McDonald Kinderfonds. Mensen kunnen gokken op de winnaar en de winst gaat direct naar het fonds. Daarnaast hebben we een pannenkoekwerpspel in de Kerkstraat, waar je een gratis pannenkoek kan winnen. Ook hebben we wegens groot succes vorig jaar de silent disco op de markt teruggebracht", aldus Van Ham.  Naast deze activiteiten zijn er nog veel meer acties en bezigheden in de binnenstad georganiseerd. 

Drie jaar geleden is het concept door leden van de SOCH (Stichting Ondernemersbond Centrum 's-Hertogenbosch) bedacht om ondernemers en bezoekers bij elkaar te brengen. ,,Als het dit jaar weer een succes wordt, gaan we de mogelijkheden bekijken om een voorjaarseditie te organiseren", aldus Van Ham. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.