Volledig scherm
Het Biebdebat over het vmbo in Den Bosch werd goedbezocht.

Directeur vmbo Den Bosch ziet 'KPN' niet zitten

DEN BOSCH - Directeur Edward de Gier van het Stedelijk College voor vmbo in Den Bosch ziet het KPN-gebouw aan de Hervensebaan niet zitten voor een nieuwe school.

Dat liet hij vrijdag blijken via een rode kaart op de stelling 'Nieuw vmbo moet in KPN'. Het was een van de stellingen tijdens het Biebdebat van de PvdA over de toekomst van het vmbo in Den Bosch. Ook wethouder Ruud Schouten toonde een rode kaart. "Wij als college van burgemeester en wethouders stellen: als het kan en het past in de onderwijsvisie van het Stedelijk College is het geen probleem. Maar we moeten niet beginnen met het pand en vervolgens daar de visie op aanpassen. Het begint met de onderwijsvisie en daarna pas komt het gebouw."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Klok tikt door bij ONE Week Filmproject van Solos

    Klok tikt door bij ONE Week Filmpro­ject van Solos

    DEN BOSCH - Voor het vijfde jaar op rij hebben jonge film- en documentairemakers gestreden om het Paradepaardje, de felbegeerde award voor de winnaar van het ONE Week Filmproject van Solos. Hoewel er nog geen oordeel is geveld, lijken alle inzendingen een hoge kwaliteit te bevatten. Er is echter één probleem: twee van de vijf deelnemende teams hebben de deadline net niet gehaald. De organisatie is nog in beraad over eventueel te nemen maatregelen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.