Volledig scherm
Het Biebdebat over het vmbo in Den Bosch werd goedbezocht.

Directeur vmbo Den Bosch ziet 'KPN' niet zitten

DEN BOSCH - Directeur Edward de Gier van het Stedelijk College voor vmbo in Den Bosch ziet het KPN-gebouw aan de Hervensebaan niet zitten voor een nieuwe school.

Dat liet hij vrijdag blijken via een rode kaart op de stelling 'Nieuw vmbo moet in KPN'. Het was een van de stellingen tijdens het Biebdebat van de PvdA over de toekomst van het vmbo in Den Bosch. Ook wethouder Ruud Schouten toonde een rode kaart. "Wij als college van burgemeester en wethouders stellen: als het kan en het past in de onderwijsvisie van het Stedelijk College is het geen probleem. Maar we moeten niet beginnen met het pand en vervolgens daar de visie op aanpassen. Het begint met de onderwijsvisie en daarna pas komt het gebouw."

  1. FAQ Festival brengt hart van liefhebber elektronische muziek op hol

    FAQ Festival brengt hart van liefhebber elektronische muziek op hol

    DEN BOSCH - De negende editie van het (unieke) driedaagse FAQ Festival heeft tot nu toe al diverse hoogstandjes op het gebied van elektronische muziek gebracht. Wat eveneens opvalt is dat de geëtaleerde 'geluidscollages' door menigeen als inspirerend en horizonverbredend wordt ervaren. Vrijdagavond was het allemaal te doen in Willem Twee Concertzaal, waar het publiek liefst drie smakelijke hoofdgerechten kreeg voorgeschoteld.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.