Volledig scherm
© stock.xchng

Do You Remember in Rosmalen neemt je dit keer mee op een muzikale reis door de jaren 80 en 90

ROSMALEN - Een avond meezingen en dansen op de muziek van toen. Tijdens Do You Remember op zaterdag 5 november zullen 22 vocalisten uit Rosmalen en Den Bosch de bezoekers meenemen op een reis door de tijd. Centraal staan de jaren 80 en 90.

Bezoekers worden meegenomen naar de oorsprong van de videoclip en programma’s als MTV en TMF. Van rock, via disco en soul naar pop en Nederlandstalig. Van uptempo nummers tot gevoelige ballads. Alles komt aan bod. De zangers en zangeressen samen met de Do You Remember Band, spelen dan de populaire songs uit die tijd. Zij worden begeleid door Diana Huismans, zeker geen onbekende in de muziekscene van Den Bosch. ,,We blijven dicht bij de oorspronkelijke nummers waardoor ze zeer herkenbaar blijven. Wel hebben we eigen arrangementen gemaakt, afgestemd op de zanger en de band.”

Er is hard en met veel plezier gewerkt aan deze productie. De voorbereidingen zijn nu in het stadium dat er gestart gaat worden met de grote repetities. Band en vocalisten worden samengevoegd. Diana Huismans: ,,Ik hoop dat, net als vorig jaar, de artiesten straks staan te genieten. Dat ze tevreden zijn met hun bijdrage, het samenspel en de hele entourage. Dan zal er een vonk overslaan naar het publiek, dat dan als vanzelf gaat mee dansen op onze muziek."

Do You Remember vindt plaats in Partycentrum De Kentering, Dorpsstraat 54, Rosmalen. Deze swingende avond wordt gepresenteerd door Tony Bodar . De organisatie is in handen van de stichting Satisfaction.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.