Volledig scherm
De net 1-jarige Julia Beekmans maakt met haar oma een rondje in de draaimolen op de kermis in Rosmalen. © K Vdzandt

Draaimolen onverminderd populair op Rosmalense kermis

ROSMALEN - Vooral (groot-)ouders met hun (klein-)kinderen bezoeken zondagmiddag de kermis in Rosmalen. De draaimolen blijkt nog steeds het populairst. 

Julia Beekmans, een jaar oud en drie turven hoog, kraait het uit van plezier, als ze met haar oma een rondje maakt in de mallemolen.

Ondanks de hitte blijken de kermisexploitanten niet ontevreden over het bezoekersaantal. ,,Al komt door de hitte de drukte wat later op gang', laat de uitbater van een goktentje weten. 

Bij biercafe D'n Beer treden tijdens de kermis landelijk bekende artiesten op. Zoals maandag Willem Barth, dinsdag John de Bever en woensdag Henk Bernard. ,,Een programmering waar menig festival jaloers op is'', laat mede-eigenaar William Langenbach trots weten.

  1. OM: Marcin Naus is vermoord vlakbij politiebureau in Den Bosch
    PREMIUM

    OM: Marcin Naus is vermoord vlakbij politiebu­reau in Den Bosch

    DEN BOSCH - Twee uit Polen afkomstige mannen (42 en 48) staan op 23 augustus in Den Bosch terecht voor moord op hun landgenoot Marcin Naus (32). Het stoffelijk overschot van deze man werd op 26 maart door vissers aangetroffen in de Bossche Ertveldplas. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) is Naus om het leven gebracht bij het stadsstrand De Witte Sieb aan de Vaaltweg. Dat strand ligt vlakbij het politiebureau aan de Vogelstraat.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.