Volledig scherm
© Thinkstock

Duidelijkheid over Bauhaus in Den Bosch eind 2016

DEN BOSCH - Waarschijnlijk pas aan het einde van dit jaar is het duidelijk of bouwmarktgigant Bauhaus zich kan vestigen in De Groote Wielen in Rosmalen. Het college verwacht dat door de vakantieperiode pas in december over een aangepast voorstel besloten kan worden.

Eind juni moest wethouder Jan Hoskam, van economische zaken, het voorstel om de komst van Bauhaus mogelijk te maken intrekken omdat er hevige kritiek was van onder anderen concurrerende bouwmarkten in Den Bosch en omgeving.

De meerderheid van de gemeenteraad wil meer duidelijkheid over een eerder afgewezen aanvraag van Gamma, het verwerken van inspraakreacties en een aangekondigde nota van de provincie.

  1. Sanne Kortooms droom van eerste lange speelfilm komt dichterbij

    Sanne Kortooms droom van eerste lange speelfilm komt dichterbij

    DEN BOSCH - De locatie voor de film had ze als eerste. Een afgelegen plek op een heuvel in een Noord-Frans dorpje bij Verdun aan de grens met België. Op het erf staat altijd de bijl in het hakblok. In de tuin in een hokje bovenop de beerput is de wc. ,,Ik kom daar al vanaf mijn tiende jaar, het is het huisje van een kennis", zegt Sanne Kortooms. ,,Het is een prachtige, stille plek, maar ook erg afgelegen. Ik vond het er altijd superspannend." 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.