Volledig scherm
PREMIUM
Brand bij handels- en transportbedrijf Reijners aan de Industrieweg 19 in Boxtel. © Sander van Gils/Persburo Sander van Gils

Eigenaar over brand bij bedrijf Reijnders in Boxtel: 'Het stelde niks voor’

BOXTEL - De brand die donderdagnacht woedde bij handels- en transportbedrijf Reijnders aan de Boxtelse Industrieweg 19 stelde eigenlijk niks voor. Dat laat de eigenaar van het bedrijf Ton Reijnders vrijdagmiddag weten.

Reijnders: ,,Het is weer helemaal goed nu, het brandje duurde niet lang. Er was eigenlijk niet eens sprake van een echte brand, want er zijn geen vlammen aan te pas gekomen. Een partij van ons was gaan smeulen, maar die was zo geblust toen we hem uit elkaar trokken."

  1. Doedelzakken schallen over begraafplaats Orthen:  eerbetoon voor Spaanse Griep-slachtoffer Gilbert McMicking
    VIDEO

    Doedelzak­ken schallen over begraaf­plaats Orthen: eerbetoon voor Spaanse Griep-slachtof­fer Gilbert McMicking

    DEN BOSCH - De gewijde stilte op begraafplaats Orthen werd zondagochtend verbroken door de martiale klanken van doedelzakken. Het vormde een indrukwekkend saluut aan Gilberg McMicking, de Britse militair die als gevangene van de Duitsers in de Grote Oorlog niets van de strijd meekreeg. Uitgerekend vandaag honderd jaar geleden, op Wapenstilstandsdag, overleed hij in Den Bosch aan de Spaanse Griep.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch