Volledig scherm
Wethouder Jan Hoskam met de eigenaren en medewerkers van snoeperij Tum Tum bij de uitreiking van een ondernemers-trofee. © Marc Brink/BD

Eigenaren Tum Tum 'Meest Gastvrije Ondernemer' van Den Bosch

DEN BOSCH - De uitbaters van snoeperij Tum Tum in de Bossche Ridderstraat heeft vrijdagavond de titel 'Meest Gastvrije Ondernemer' van Den Bosch in de wacht gesleept. Op de tweede plaats eindigde restaurant De Blauwe Sluis in Gewande. Als derde eindigde Koekwaus in de Bossche Vughterstraat.

Wethouder Jan Hoskam maakte het resultaat van de verkiezing bekend op de Parade tijdens het evenement Bourgondisch 's-Hertogenbosch. Rein de Laat, algemeen directeur VVV Noordoost-Brabant, hield een inleiding. De verkiezing werd gehouden door VVV 's-Hertogenbosch in samenwerking met Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch. Enkele tientallen ondernemers stelden zich verkiesbaar. Zij lieten vanaf 11 augustus tot 8 september op zich stemmen via de website meestgastvrijeondernemer.nl Er is niet alleen gekeken naar de meeste stemmen want ook telde mee welke ondernemer de origineelste actie bedacht om stemmen binnen te halen. Deze onderscheiding werd toegekend aan de exploitant Theater aan de Parade. Het gaat om de ansichtkaart met de slogan ' Wat heb jij een mooie stem' gemaakt. De kaart was een bruggetje tussen de verkiezing en het Internationaal Vocalisten Concours.

Volledig scherm
© Domien van der Meijden/BD