Volledig scherm
© copyright Marc Bolsius

Extra voorstelling Bossche blijspel 'De Torteldûfkes'

DEN BOSCH - Nog niet alle voorstellingen van het Bossche blijspel 'De Torteldûfkes' zijn gespeeld, maar al wel uitverkocht. Daarom staat er nu al een extra voorstelling gepland op donderdag 25 oktober om 20.00 uur in Perron 3 in Rosmalen. 

De nieuwste voorstelling door De Bossche Komeedie stond aanvankelijk zeventien keer geprogrammeerd in het Theater aan de Parade, Perron 3 en de Vughtse Speeldoos.  De Torteldûfkes is het zevende blijspel van de hand van Ruud van de Laar.  Plaats van handeling is een restaurant waar een verliefd stel de horeca runt, maar het succes uitblijft. 

  1. Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in
    PREMIUM

    Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in

    DEN BOSCH - In de zaal van de Verkadefabriek bewegen de vijf dansers van Panama Pictures in een fragiel ogend bouwwerk van aluminium buizen. De mannen grijpen elkaar vast, laten weer los. In de hoek op de achtergrond zorgen klarinettist Han Stubbe en bassist Hannes d’Hoine (van de Belgische band DAUU) voor duister klinkende live-muziek. Vanuit de lege en donkere zaal klinkt soms de stem van choreografe Pia Meuthen die aanwijzingen geeft of zegt welke scène ze nu gerepeteerd wil hebben.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.