Volledig scherm
De lege oosttribune op de achtergrond in De Vliert. © Kay int Veen

FC Den Bosch past prijzen seizoenkaarten oosttribune aan

UPDATEDEN BOSCH - Na een gesprek met de supportersgroepen heeft FC Den Bosch de prijzen van de seizoenkaarten voor de oosttribune/M-side verlaagd. 

De supportersgroepen vonden de prijs vergeleken met vorig seizoen te hoog en de oosttribune is bij de start van het nieuwe seizoen nog niet open. 

Volledig scherm
© FC DB

Wie voor 1 juli een seizoenkaart bestelt, betaalt 165 euro (was 180), de jeugd en 67-plussers betalen 115 euro (was 120). Vanaf 1 juli worden die bedragen respectievelijk 180 (was 190) en 122,50 euro (was 130). Supporters die al een seizoenkaart voor deze tribune besteld hebben, krijgen het verschil tussen de oude en de nieuwe prijs terug. 

De voetbalclub gaat ook volgend seizoen door met het Pay Per Point-systeem, maar dan alleen voor de seizoenkaarthouders voor de tribunes achter beide doelen. Supporters betalen een vast bedrag en betalen tien euro per thuisoverwinning van de ploeg bij en 5 euro bij een gelijkspel in De Vliert. Volgens algemeen directeur Paul van der Kraan is besloten van het systeem af te zien voor de tribunes aan de lange zijde vanwege praktische financiële overwegingen.  ,,De inkomsten van het Pay Per Point komen tijdens het seizoen geleidelijk binnen (seizoenkaarthouders dienen bij een overwinning of gelijkspel direct te betalen), terwijl wij de meeste uitgaven aan het begin van het seizoen hebben.'' 

Een andere verandering in het PPP-systeem is dat er voor de seizoenkaarthouders geen maximumbedrag aan gekoppeld is. Het afgelopen seizoen leverde de club volgens algemeen directeur Paul der Kraan dit systeem zo'n 150.000 euro op. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1 jaar burgemeester Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
    PREMIUM
    video

    1 jaar burgemees­ter Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

    DEN BOSCH - Je vijftigste verjaardag vieren en dan ook maar tegelijkertijd de polonaise lopen voor je 25-jarig huwelijk. Alle reden voor een feestje, toch? Burgemeester Jack Mikkers huurde met zijn echtgenote Astrid Baggermans café De Unie af om in beslotenheid een feestje te bouwen. Het is dat er geen biljart staat, anders had special guest John de Bever ongetwijfeld op het groene laken gestaan. Of anders zijn zingende vrouw Astrid wel, of anders Mikkers zelf wel.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.