Volledig scherm
PREMIUM
Het GelreDome in Arnhem. © Rolf Hensel

GelreDome verhaalt
schade nu helden
Heroesdome niet komen

DEN BOSCH - Helden uit populaire series als Game Of Thrones, The Walking Dead en Twin Peaks zouden in juni hun opwachting maken in GelreDome in Arnhem. Helaas, het feest van de ontmoeting in het echt met de fictieve figuren gaat niet door, want het evenement verhuist naar Den Bosch.

De organisatie van het tweedaagse evenement Heroesdome en de directie van het Arnhemse evenementenstadion hebben het met elkaar aan de stok gekregen. Heroesdome meldt nu dat het op 20 en 21 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch staat. ,,De datum is bevestigd, de verdere invulling gaan we de komende tijd afwerken'', zegt Michael Boersma.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1 jaar burgemeester Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
    PREMIUM
    video

    1 jaar burgemees­ter Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

    DEN BOSCH - Je vijftigste verjaardag vieren en dan ook maar tegelijkertijd de polonaise lopen voor je 25-jarig huwelijk. Alle reden voor een feestje, toch? Burgemeester Jack Mikkers huurde met zijn echtgenote Astrid Baggermans café De Unie af om in beslotenheid een feestje te bouwen. Het is dat er geen biljart staat, anders had special guest John de Bever ongetwijfeld op het groene laken gestaan. Of anders zijn zingende vrouw Astrid wel, of anders Mikkers zelf wel.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.