Volledig scherm
Door gladde weg belandde de auto in de sloot. © Politie Den Bosch

Gladde wegen zorgen voor meerdere auto's in de sloot in Rosmalen

ROSMALEN - In Rosmalen is zaterdag al twee keer een auto in de sloot beland bij hetzelfde stuk op de Grintweg. Beide bestuurders konden op eigen kracht en ongedeerd uit hun auto komen.

De politie ging af op een oproep. De bestuurder was al uit de auto, maar zijn twee honden zaten er nog in. Een buurtbewoner schoot te hulp met een loader en samen met het bergingsbedrijf kon de auto uit het water gehaald worden. De honden kwamen veilig weer aan wal.

Tweede auto

Daarna kreeg de politie te horen dat er op datzelfde punt eerder op de dag nóg een auto in de sloot was gereden. Ook deze bestuurder kon op eigen kracht uit het voertuig komen. De gemeente weet er inmiddels van.

De politie waarschuwt voor de vochtige en gladde wegen. 

Volledig scherm
Takelwagen haalt de auto weer uit de sloot. © Politie Den Bosch
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1 jaar burgemeester Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
    PREMIUM
    video

    1 jaar burgemees­ter Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

    DEN BOSCH - Je vijftigste verjaardag vieren en dan ook maar tegelijkertijd de polonaise lopen voor je 25-jarig huwelijk. Alle reden voor een feestje, toch? Burgemeester Jack Mikkers huurde met zijn echtgenote Astrid Baggermans café De Unie af om in beslotenheid een feestje te bouwen. Het is dat er geen biljart staat, anders had special guest John de Bever ongetwijfeld op het groene laken gestaan. Of anders zijn zingende vrouw Astrid wel, of anders Mikkers zelf wel.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.