Volledig scherm
Door gladde weg belandde de auto in de sloot. © Politie Den Bosch

Gladde wegen zorgen voor meerdere auto's in de sloot in Rosmalen

ROSMALEN - In Rosmalen is zaterdag al twee keer een auto in de sloot beland bij hetzelfde stuk op de Grintweg. Beide bestuurders konden op eigen kracht en ongedeerd uit hun auto komen.

De politie ging af op een oproep. De bestuurder was al uit de auto, maar zijn twee honden zaten er nog in. Een buurtbewoner schoot te hulp met een loader en samen met het bergingsbedrijf kon de auto uit het water gehaald worden. De honden kwamen veilig weer aan wal.

Tweede auto

Daarna kreeg de politie te horen dat er op datzelfde punt eerder op de dag nóg een auto in de sloot was gereden. Ook deze bestuurder kon op eigen kracht uit het voertuig komen. De gemeente weet er inmiddels van.

De politie waarschuwt voor de vochtige en gladde wegen. 

Volledig scherm
Takelwagen haalt de auto weer uit de sloot. © Politie Den Bosch
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.