Volledig scherm
© Thinkstock

Harry Piekema als 'zichzelf' bij Verkadefabriek in Den Bosch

DEN BOSCH – Toneelspeler, zanger en regisseur Harry Piekema staat dinsdag 6 december op de planken van de Verkadefabriek in Den Bosch met zijn nieuwe theatershow. Het land kent hem als de filiaalmanager in de reclamespotjes van Albert Heijn, maar Piekema is liever 'zichzelf'.

Tien jaar lang was Harry Piekema het gezicht van de supermarktketen, terwijl hij liever bekend (en gekend) is als theaterspeler. Dat laat hij zien met zijn show Man wil trap op met lampje, met liedjes en verhalen.

De voorstelling begint dinsdag 6 december om 20.30 uur te zien in de Verkadefabriek aan de Boschdijkstraat 45 in Den Bosch. De toegang kost 18 euro, kaarten zijn te koop via de website.

  1. Rosmalenaar heeft 'effe geld nodig' en bezorgt caissière trauma met overval

    Rosmalenaar heeft 'effe geld nodig' en bezorgt caissière trauma met overval

    DEN BOSCH - Op de dag dat allerlei afspraken zijn gemaakt om de Rosmalenaar (25) af te helpen van zijn drank- en drugsverslaving gaat het helemaal mis. De man heeft 'effe wat geld nodig'. Hij pakt thuis een keukenmes en rijdt met zijn snorfiets naar een Jumbo-filiaal in Sint-Michielsgestel. Daar pleegt hij een gewapende overval. Maandag stond hij terecht tijdens een rechtszitting waarbij de door hem bedreigde caissière aanwezig was.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.