Volledig scherm
Samantha Steenwijk © Chris Korsten

Hetero's en homo's zijn één bij Pretty in Pink in Den Bosch

DEN BOSCH - Het Festival van het Levenslied is vrijdagavond van start gegaan met het gay-vriendelijke nevenevenement Pretty in Pink. "Het hoofddoel van deze avond is het bevorderen van de interactie tussen hetero's en homo's", zegt medeorganisator Ivo van Harmelen.

De organisatie is in handen van de Stichting Markt Evenementen Promotie Den Bosch, waarbij de cafés De Blauwe Druif en De Paternoster voor de podia zorgen. "Het is voor het eerst dat Pretty in Pink in het totaalconcept zit verweven. Vergelijk het met de Roze Maandag van de Tilburgse kermis. Dit evenement heeft alleen een veel intiemer karakter met een typisch Bossche touch", aldus medeorganisator Ivo van Harmelen.​

Veel aandacht is tot nu toe uitgegaan naar een extravagant trio, bestaande uit Strangeé, Memsy Mellons en Fhara Day. Andere artiesten die optreden zijn Jheron van der Heijden, John de Bever, Samantha Steenwijk en CPG Divas. Morgenavond om 21.00 uur wordt het festival vervolgd, voorafgegaan aan een toespraak van wethouder Hoskam en een minuut stilte in verband met de vliegtuigramp.

Volledig scherm
Een extravagant trio. V.l.n.r. Fhara Day, Mensy Mellons en Strangeé © Chris Korsten
Volledig scherm
Jheron van der Heijden © Chris Korsten
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement