Volledig scherm
Het oude Vonk & Vlamterrein waar nu de parkeergarage Sint-Jans staat. Voor de bouw van het parkeerpaleis verdwenen meer dan honderd bomen. © marc bolsius

Hoe is het met de bomen bij parkeergarage Sint-Jan?

DEN BOSCH – Bij de bouw van de parkeergarage Sint-Jan aan de Hekellaan zijn 109 bomen gekapt en negen bomen verhuisd naar een plaats in het nabij gelegen Zuiderpark. Maar wat is er van die bomen die herplant zijn terecht gekomen?

Bosch Belang wil weten om welke boomsoorten het gaat en hoeveel bomen het exact geweest zijn. Waar de bomen heroplant zijn en hoe hun gezondheidstoestand is. En wat de kosten zijn die met de actie (herplant) gemoeid waren. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. FC Den Bosch heeft ook de kleine jongens nodig
    PREMIUM

    FC Den Bosch heeft ook de kleine jongens nodig

    DEN BOSCH - Is er wel draagvlak voor FC Den Bosch? Voorzitter Jan-Hein Schouten van de raad van commissarissen denkt van wel. Op basis van? Schouten: ,,Er zullen altijd geldschieters blijven die deze club overeind houden. Draagvlak bij de gemeente? Ik denk dat de gemeente ook echt wel inziet dat er een bepaalde waarde is voor de stad Den Bosch. Dat wil niet zeggen dat we de prostitué van de stad zijn, maar we hebben daar ook een bepaalde functie in. Je moet de mensen de frustratie en de vreugde laten voelen."

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.