Volledig scherm
Candy Dulfer in actie. Foto ANP REMKO DE WAAL © ANP

Incognito topper op tweede Soul Live in Den Bosch

DEN BOSCH - De Britse band Incognito is de topper op het tweede Soul Live Festival, zaterdag 1 september op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Soul Live heeft verder onder anderen Candy Dulfer, Berget Lewis en Vughtenaar Jimi Bellmartin vastgelegd.

Incognito debuteerde in 1980 en bracht een jaar later het album Jazz Funk uit. In de eerste jaren waren ze vooral bekend in de Engelse acid jazz-scene. Hun doorbraak kwam met de hit Always there. De groep heeft inmiddels 17 albums uitgebracht met In Search of Better Days  (2016) voorlopig als laatste. Jean-Paul 'Bluey' Maunick, gitarist, zanger, producer en componist is nog altijd de frontman van de groep. 

Rik Buenen begon met Soul Live avonden in 2009 de Orangerie in Den Bosch. Hij organiseerde ook Soul Live avonden in Arnhem, Amsterdam en Tilburg en startte vorig jaar een outdoorfestival  in Den Bosch waar Berget Lewis en Bellmartin toen ook optraden.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in
    PREMIUM

    Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in

    DEN BOSCH - In de zaal van de Verkadefabriek bewegen de vijf dansers van Panama Pictures in een fragiel ogend bouwwerk van aluminium buizen. De mannen grijpen elkaar vast, laten weer los. In de hoek op de achtergrond zorgen klarinettist Han Stubbe en bassist Hannes d’Hoine (van de Belgische band DAUU) voor duister klinkende live-muziek. Vanuit de lege en donkere zaal klinkt soms de stem van choreografe Pia Meuthen die aanwijzingen geeft of zegt welke scène ze nu gerepeteerd wil hebben.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.