Volledig scherm
Candy Dulfer in actie. Foto ANP REMKO DE WAAL © ANP

Incognito topper op tweede Soul Live in Den Bosch

DEN BOSCH - De Britse band Incognito is de topper op het tweede Soul Live Festival, zaterdag 1 september op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Soul Live heeft verder onder anderen Candy Dulfer, Berget Lewis en Vughtenaar Jimi Bellmartin vastgelegd.

Incognito debuteerde in 1980 en bracht een jaar later het album Jazz Funk uit. In de eerste jaren waren ze vooral bekend in de Engelse acid jazz-scene. Hun doorbraak kwam met de hit Always there. De groep heeft inmiddels 17 albums uitgebracht met In Search of Better Days  (2016) voorlopig als laatste. Jean-Paul 'Bluey' Maunick, gitarist, zanger, producer en componist is nog altijd de frontman van de groep. 

Rik Buenen begon met Soul Live avonden in 2009 de Orangerie in Den Bosch. Hij organiseerde ook Soul Live avonden in Arnhem, Amsterdam en Tilburg en startte vorig jaar een outdoorfestival  in Den Bosch waar Berget Lewis en Bellmartin toen ook optraden.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Klok tikt door bij ONE Week Filmproject van Solos

    Klok tikt door bij ONE Week Filmpro­ject van Solos

    DEN BOSCH - Voor het vijfde jaar op rij hebben jonge film- en documentairemakers gestreden om het Paradepaardje, de felbegeerde award voor de winnaar van het ONE Week Filmproject van Solos. Hoewel er nog geen oordeel is geveld, lijken alle inzendingen een hoge kwaliteit te bevatten. Er is echter één probleem: twee van de vijf deelnemende teams hebben de deadline net niet gehaald. De organisatie is nog in beraad over eventueel te nemen maatregelen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.