Volledig scherm

Ingelast op Boulevard: Can you Händel me?

Maa 11 aug: Can you Händel me? Zo heet de muzikale theatervoorstelling die vanaf dinsdag 12 augustus vijf maal te zien is tijdens Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. De voorstelling werd op het allerlaatste moment ingelast.

door Robèrt van Lith

De Rosmalense Patricia Biermans mailde mij vandaag met het verzoek om de voorstelling met klassieke muziek nog onder de aandacht te brengen. Bij deze. 'We zijn last minute ingeroosterd, vandaar dat we verder niet in het programmaboekje vermeld staan, maar natuurlijk willen we graag via deze weg publiek trekken!', schreef ze in haar mailtje. Patricia Biermans stond twee jaar terug ook op de Boulevard met haar voorstelling 'Klop ik wel?'.

Biermans zingt en speelt dwarsfluit, zij speelt op de Boulevard samen met Ineke Hellingman op piano en zanger Karel Barten.

De voorstelling gaat 'van een dronken Amadeus Mozart tot de geheime affaires van Johannes Brahms', schrijft Biermans. En: 'Het is een muzikale theatervoorstelling waarin vele hoogte- en dieptepunten uit de muziekgeschiedenis aan bod komen, aangekleed met een vleugje jazz en cabareteske sketches.'

Lijkt het u wat? Dit is de speellijst van Can you Händel me:

12 aug. 16.00 – 16.45, 19.30 – 20.15 @ Bedford podium, locatie de Heus

13 aug. 20.30 – 21.15 @ De Muzerije (op zolder)
15 aug. 16.00 – 16.45, 19.30 – 20.15 @ Bedford podium, locatie de Heus

Bekijk het dossier Theaterfestival Boulevard met meer nieuws, foto’s, video’s en achtergronden op bd.nl/boulevard