Volledig scherm
De hond. © Wijkagent Empel / Twitter

Is het een wolf? Is het een hond? Loslopend dier tussen Rosmalen en Oss houdt politie flink bezig

ROSMALEN/OSS - Hoe het dier kon ontsnappen, is niet bekend. Wel weten we dat een loslopende hond tussen Rosmalen en Oss de politie flink bezighield. 

Op een video die de wijkagent van Empel via Twitter deelt, is te zien hoe het dier enthousiast door het gras aan het rennen is.

"We zitten achter deze hond aan maar krijgen hem niet gevangen. Van wie is de hond?" vroeg de wijkagent zich vrijdagmorgen rond 08.45 uur af. 

Het duurde even, maar uiteindelijk wist het enthousiaste dier zijn eigen huis weer te vinden. "De hond heeft 20 kilometer bij een gemiddelde van 25 kilometer per uur gerend. We twijfelden of het geen wolf betrof", grapt de wijkagent op Twitter. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.