Volledig scherm
Jacomijn Hendrickx wil eerste vrouwenloge vrijmetselaars in Den Bosch. © Sandra Peerenboom.

Jacomijn Hendrickx wil eerste vrouwenloge vrijmetselaars in Den Bosch

DEN BOSCH – Jacomijn Hendrickx uit Den Bosch wil als lid van de vrijmetselarij de eerste loge voor vrouwelijke vrijmetselaars in Nederland opzetten.

Hendrickx is op dit moment lid bij de internationale loge van de Vrouwengrootloge van België. Loges zijn groepen leden van de vrijmetselarij die onder andere bijeenkomsten organiseren en rituelen uitvoeren. Tijdens een informatiemiddag op zaterdag 24 januari kunnen geïnteresseerden vragen stellen of zich aanmelden om lid te worden. Van 14:30 uur tot 16:00 uur kan men binnenlopen bij wijkgebouw ‘In de Roos’ aan de Zuiderparkweg 282 in Den Bosch.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. The Green Bar laat planten groeien in bierflesjes met een stel springstaartjes

    The Green Bar laat planten groeien in bierfles­jes met een stel spring­staart­jes

    DEN BOSCH - Je kunt met een beetje handigheid zeilscheepjes in een fles stoppen. Maar dat lukt ook met mos, varens en planten (met prachtige namen zoals fittonia en asparagus). Nicolette Kempers van The Green Bar zegt er aardig wat succes mee te hebben. Haar winkel aan de Dode Nieuwstraat 32 is een conceptstore waar je terecht kunt voor onder meer planten, thee, kaarten, boeken (‘30 coole onderwerpen voor beestjeskenners uitgelegd in een halve minuut’) en stuiterballen met een kikkertje erin.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.