Volledig scherm
© Ronald Otter

Jonge mantelzorgers Den Bosch mogen op uitstapje naar Efteling

DEN BOSCH - Jonge mantelzorgers mogen op uitnodiging van platform voor jonge mantelzorgers uit Den Bosch en omgeving VANZELFSPREKEND!? een dag naar de Efteling op zondag 22 januari.

De Winter Efteling is dan het toneel van één van de jaarlijkse uitjes van het platform. Dat twee keer per jaar een uitstapje regelt voor jonge mantelzorgers, naast een serie maandelijkse bijeenkomsten.

Het uitstapje op zondag 22 januari is bedoeld voor (ex-) mantelzorgers tussen de 14 en 30 jaar oud uit Den Bosch, zij kunnen gratis mee maar moeten zich daarvoor wel aanmelden via de mail. Het uitstapje vertrekt op zondag 22 januari om 10.00 uur aan ’t Geerke 8 in Den Bosch.

  1. 'Doodsoorzaak Savannah blijft onduidelijk'; Bosschenaar nog steeds verdacht van moord
    update

    'Doodsoorzaak Savannah blijft onduidelijk'; Bosschenaar nog steeds verdacht van moord

    BUNSCHOTEN/ DEN BOSCH - Het is nog steeds onduidelijk waaraan Savannah Dekker (14) uit Bunschoten is overleden, al wordt een 14-jarige Bosschenaar nog steeds verdacht van moord op het meisje. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) concludeert in een rapport dat het zowel een natuurlijke dood als een onnatuurlijke dood als gevolg van geweld of verdrinking kan zijn geweest. Dat meldt RTL Nieuws.   

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.