Volledig scherm

Jonge ondernemer en zangeres Meggy Althuizen uit Den Bosch: sta met een open blik in de samenleving

DEN BOSCH - In het vijfde interview in de reeks over het project Oog Den Bosch van Lucas De Man, deze week de jonge ondernemer en zangeres Meggy Althuizen uit Den Bosch.

Zij houdt een pleidooi voor meer oprechtheid en eigen initiatief. Mens durf te leven, samen maar vooral ook met jezelf. „Als mensen oprecht zijn en nieuwsgierig naar wie de ander is, dan geeft dat mogelijkheden voor jezelf, de stad waarin je leeft en onze samenleving. Ik hoop dat ik zelf zo ben.”

Meer, nieuws, achtergronden, foto’s en video’s op bd.nl/oog. De vorige Oog-interviews stonden in het Brabants Dagblad van 18 en 4 oktober, 27 en 20 september. Zaterdag 25 oktober is het volgende en laatste Oog-interview.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen
  PREMIUM

  Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

  DEN BOSCH - Enorm opgelucht, maar ook erg geschrokken. Algemeen directeur Wendy Vos van stichting Flik-Flak was er maandagavond duidelijk over. ,,Wij zijn blij dat de gemeente de accommodatie overneemt van de Stichting Accommodatie Flik-Flak, maar zijn geschrokken dat de gemeente ook het beheer van de turnhal overneemt. Dat willen we niet’’, hield Vos de Bossche politici voor tijdens de bijeenkomst Informeren en ontmoeten.
 2. Tóch weer gesprek over winterevenement op Parade; na overleg met burgemeester Mickers

  Tóch weer gesprek over wintereve­ne­ment op Parade; na overleg met burgemees­ter Mickers

  DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch en ondernemers uit de Bossche binnenstad gaan de komende dagen tóch weer aan tafel met initiatiefnemers die rond de feestdagen een winterevenement op de Parade wilden houden. Nu er nog geen evenement is en Joris’ kerstboom ook niet op de Parade komt te staan, wordt na hevige kritiek uit onder meer de politiek en de horeca halsoverkop gezocht naar een alternatief.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.