Volledig scherm
Het atrium van Avans in Den Bosch werd bezocht door zo'n 650 ondernemers.

Jonge ondernemers vinden netwerken in Den Bosch 'arrogant'

DEN BOSCH - Veel jonge ondernemers in de gemeente Den Bosch ervaren netwerken in de stad als arrogant en gesloten bastions. Dat is een van de uitkomsten uit een onderzoek van de Brabants-Zeeuwse Werkgeversorganisatie (BZW) naar de economische kracht van Den Bosch.

De resultaten van dat onderzoek worden binnenkort bekend gemaakt. Maar bestuurslid Jos van de Wouw van de BZW lichtte woensdagmiddag alvast een tipje van de sluier op tijdens ‘Dé Nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Den Bosch’ bij Avans Hogeschool, waar zo’n 650 ondernemers op afkwamen.

Goede cijfers
Burgemeester Ton Rombouts werd uitgenodigd om de Staat van de stad te bespreken. Rombouts stelde dat de stad er goed voor staat, maar ‘dat je die goede cijfers niet vanzelf houdt’. Volgens Rombouts moet Den Bosch zich vooral focussen op AgriFood, big data en SPARK, het bouwinnovatiecentrum bij bouwbedrijf Heijmans.

  1. 'Doodsoorzaak Savannah blijft onduidelijk'; Bosschenaar nog steeds verdacht van moord
    update

    'Doodsoorzaak Savannah blijft onduidelijk'; Bosschenaar nog steeds verdacht van moord

    BUNSCHOTEN/ DEN BOSCH - Het is nog steeds onduidelijk waaraan Savannah Dekker (14) uit Bunschoten is overleden, al wordt een 14-jarige Bosschenaar nog steeds verdacht van moord op het meisje. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) concludeert in een rapport dat het zowel een natuurlijke dood als een onnatuurlijke dood als gevolg van geweld of verdrinking kan zijn geweest. Dat meldt RTL Nieuws.   

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.