Volledig scherm
PREMIUM
De chaos op het voetbalveld in Haaften, na de mishandeling van een Haaftense speler. © Frank van Engelen

Justitie houdt vol: duo TGG moet cel in voor vechtpartij op voetbalveld Haaften

ARNHEM - Justitie blijft er bij dat de linksback en de elftalleider van voetbalclub TGG uit Den Bosch verantwoordeliijk zijn voor de zware mishandeling van een voetballer van VV Haaften, in oktober 2016. Het Openbaar Ministerie handhaaft de eis dat beide TGG’ers een onvoorwaardelijke gevangenissstraf moeten krijgen, zo bleek vanmiddag tijdens de rechtszaak in Arnhem.

De zaak werd in december 2017 aangehouden, nadat de elftalleider op het laatste nippertje op de proppen kwam met de naam van de man die de Haaftense voetballer een kopstoot zou hebben gegeven. De man, een destijds geschorste speler, werd daarna gehoord door justitie, maar anders dan de elftalleider had voorspeld, bekende hij niet. Hij ontkende bovendien dat hij bij de vechtpartij slippers had gedragen, zoals de elftalleider en andere getuigen hadden verklaard.

  1. Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch  weer uitverkocht
    PREMIUM

    Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch weer uitver­kocht

    DEN BOSCH - ,,Het is nog als bijna veertig jaar geleden. De vrouwen vooral op de dansvloer en mannen die langs de kant naar ons kijken. Daarom hebben we die van ons maar thuisgelaten." Vriendinnen Anita Marijnissen (59), Jacqueline Saladin (55) uit Den Bosch en Jacqueline van Lokven (49) uit Empel hebben zaterdagavond zin om te swingen op de soul- en discomuziek van Chic, Earth Wind & Fire, James Brown, Donna Summer, Whitney Houston e.a. tijdens de 'Galaxy Classics Party' bij Willem Twee in Den Bosch.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.