Volledig scherm
De Starter Award was voor Keilekker Worstenbrood. © Marcel Willems Fotografie

Keilekker Worstenbrood en Bar Le Duc in de prijzen bij Bourgondisch 's-Hertogenbosch

DEN BOSCH - Keilekker Worstenbrood en Bar Le Duc hebben de Starter en Stayer award in de wacht gesleept tijdens de tweede editie van de Voorproefavond van Bourgondisch 's-Hertogenbosch. De prijzen werden uitgereikt door Ton Rombouts.

De Starter-  en Stayer-awards zijn bedoeld voor ondernemers in de voedselindustrie in Den Bosch en valt onder de omschrijving :'een onderscheidend product biedt, een representatieve vertegenwoordiger is van de stad, vakmanschap, ambitie en creativiteit toont en bijdraagt aan de promotie van de stad.'

Keilekker Worstenbrood won de Starter-award. Deze is voor een ondernemer die korter dan twee jaar actief is. Restaurant de KASerne en Pizzabar Deeg waren de andere genomineerden.

Bar Le Duc ging aan de haal met de Stayer-award voor de ondernemer die al meer dan vijf jaar actief is in Den Bosch. Restaurant Sense en Café-Restaurant De Stip moesten het afleggen.

Volledig scherm
De Stayer Award was voor Bar Le Duc. © Marcel Willems Fotografie
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Den Bosch