Volledig scherm
© Thinkstock

Koopjesjagers kunnen V&D-kleding in Den Bosch scoren

DEN BOSCH - Honderdduizenden kledingstukken uit de voorraad van de failliet verklaarde V&D-webwinkel zijn de afgelopen weken verkocht bij mega verkopen in Amsterdam en Eindhoven. Vanaf vrijdag tot en met zondag kunnen koopjesjagers hun slag slaan in de Maaspoorthal in Den Bosch.

„We hebben nog zo’n honderdduizend kledingstukken en schoenen over”, zegt Dennis Steines, algemeen directeur van het bedrijf Timco Voordeelmarkt. Het bedrijf legt zich sinds 1969 toe op het opkopen van faillissement, brand- rook- en waterschade partijen van bekende retailketens en winkelmerken.

Korting
Volgens Steines wordt de opgekochte V&D-kleding verkocht met 70 procent korting. „De verkoop verloopt zoals verwacht. Mocht er na de verkoop in Den Bosch nog veel onverkocht zijn dan volgt nog een verkoop op een andere locatie”, aldus Steines.

De verkoop start steeds om 10.00 uur en duurt vrijdag tot 21.00 uur en zaterdag en zondag tot 18.00 uur. „Als het erg druk is dan zijn er verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.