Volledig scherm
© RGB Stock

Lezing over voeding en diabetes in Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch

DEN BOSCH - Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch houdt donderdag 2 februari een lezing over voeding en diabetes type 1. Het doel is duidelijk maken hoe voeding een rol kan spelen bij leven met suikerziekte.

Tijdens de lezing vertellen een oud-hockeyster, een huismoeder, een diabetespatiënt en een internist over diabetes type 1. Daarbij vertellen ze hoe goede en gezonde voeding kan bijdragen aan een positief leven met suikerziekte. Volgens het ziekenhuis kan men niet genezen van diabetes, maar door goed eten en drinken kan een patiënt zich wel beter voelen.

De lezing start om 19.00 uur aan de Henri Dunantstraat 1 in Den Bosch. Geïnteresseerden kunnen zich via de mail aanmelden. De toegang is gratis.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock
    PREMIUM

    'Verstokte' foodies vermaken zich op Foodstock

    DEN BOSCH - De populariteit van eetfestivals waarbij hippe en sfeerbevorderde foodtrucks het middelpunt van de belangstelling vormen, groeit gestaag. Is elk festival in culinair opzicht uniek of is het eigenlijk 'één pot nat'? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van het aangeboden voedsel en de prijs-kwaliteitsverhouding? De tweede editie van Foodstock, die zich dit weekend op de Pettelaarse Schans afspeelt, vormt mogelijk een interessante graadmeter.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.