Een van de allerlaatste uitzendingen van Boschtion komt donderdag vanaf Roet Korte Put in de Korte Putstraat in Den Bosch. Presentator Jan van den Bersselaar neemt afscheid van de kijkers.
Volledig scherm
Een van de allerlaatste uitzendingen van Boschtion komt donderdag vanaf Roet Korte Put in de Korte Putstraat in Den Bosch. Presentator Jan van den Bersselaar neemt afscheid van de kijkers. © Robert van Lith/BD

Lokale omroep Boschtion houdt ermee op

DEN BOSCH - De lokale omroep Boschtion houdt ermee op. Het bestuur onder voorzitterschap van Coen Free heeft besloten over te gaan tot liquidatie van de stichting Teleros. Die stichting is in het bezit van de vergunning waarmee Boschtion kan uitzenden.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.