Volledig scherm
John de Bever en Marianne Weber tijdens Den Bosch goes Dutch 2015. © Chris Korsten

Maaspoorthal in de ban van Den Bosch goes Dutch

DEN BOSCH - Het Nederlandstalig muziekevenement Den Bosch goes Dutch heeft vrijdagavond in Maaspoort Sports & Events een kleine 2000 toeschouwers getrokken.

Marty Krete kwam de eer toe om als eerste de bühne te bestijgen. Rob Zorn nam even later het stokje over. Daarna was het de beurt aan Jan van Est, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Stef Ekkel en Henk Bernard. Het publiek ging vervolgens helemaal uit z'n dak tijdens een gezamenlijk optreden van John de Bever en Marianne Weber. "Ik ben blij dat ik John weer zo dicht bij me heb gehad", lachte Weber. "We zijn van plan om in de toekomst nog veel vaker samen dingen te gaan ondernemen."

Ferry de Lits, Jaman, Django Wagner en Tamara Tol maakten eveneens deel uit van de line-up. Organisator Kick the Bass had in de persoon van William Burg een waardige slotartiest in petto. Zaterdagavond wordt diezelfde Maaspoorthal vanaf 19.30 uur ondergedompeld in totaal andere sferen tijdens het evenement Kick the Bass XXL. Genres als hardstyle, (happy) hardcore, oldschool, (hard)house, techno, trance, club, freestyle en rave passeren dan de revue. Geprogrammeerd staan Lady Amohr, Charly Lownoise & Mental Theo, Darkraver, Dweazle, J-Shock, Francois, Ruthless en The Viper. De hosting is in handen zijn van MC Renegade, die buiten de 'scene' om als Michel Reijenga door het leven gaat.

Volledig scherm
Jaman © Chris Korsten
Volledig scherm
Ferry de Lits © Chris Korsten
  1. Nieuwe talkshow: Burgemeester Mikkers kan zelf steeds meer over Den Bosch zeggen

    Nieuwe talkshow: Burgemeester Mikkers kan zelf steeds meer over Den Bosch zeggen

    DEN BOSCH – Burgemeester Jack Mikkers gaf bij zijn intrede in Den Bosch aan onder de huid van de stad en de inwoners te willen kruipen. Dat is de afgelopen weken begonnen met een stadstour: op bezoek bij allerlei bedrijven en instellingen en nader kennismaken met de politieke partijen op steeds weer een andere plaats in de gemeente. Die inburgering krijgt dinsdag 28 november een vervolg in een (nieuwe) talkshow in de Verkadefabriek.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.