Volledig scherm
De auto is na het ongeluk total loss. © Bart Meesters

Man (37) overleden na ongeluk in Empel: jeep raakte van weg, ramde lantaarnpaal en boom

UPDATEEMPEL – Een man van 37 uit Berlicum is donderdagavond de macht over het stuur verloren op de Diepteweg in Empel, waarna hij zowel een lantaarnpaal als een boom ramde. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en overleed later aan zijn verwondingen. Dat meldt de politie op Twitter.

De man reed op de Diepteweg en raakte de controle kwijt. Hij botste daardoor met zijn jeep op een lantaarnpaal. Door de snelheid kwam de auto niet meteen tot stilstand en schoot deze door. Daarbij werd een boom uit de grond gereden. Uiteindelijk kwam het voertuig enkele meters verder wel tot stilstand.

De man is door de brandweer uit zijn auto gehaald. Hij was er slecht aan toen. De aangesnelde ambulance heeft daarom niet op de opgeroepen traumahelikopter gewacht. De traumaheli zou nog wel bij het provinciehuis in Den Bosch zijn geland, zodat de arts uit die heli met het slachtoffer in de ambulance mee kon naar het ziekenhuis.

De lantaarnpaal staat nog wel in de grond maar heeft een flinke deuk opgelopen, de boom is finaal afgebroken. Ook de auto heeft flinke schade en is total loss.

  1. Wat zijn dat voor teksten?

    Wat zijn dat voor teksten?

    Di. 26 sept. De bedenkers hopen op een glimlach van voorbijgangers. En dat lijkt aardig te lukken bij Studio Reinoud en Jules, op de hoek van de Handelskade en de Zuid-Willemsvaart. Met kleine letters is op het raam te lezen dat we te maken hebben met grafisch ontwerpers, webbouwers en tekstschrijvers. Deze dertigers noemen zichzelf ook wel grapjassen. Voorbeelden daarvan plakken ze om de zoveel weken op de ruit. 'Absoluut geen kleurverschil' is daar sinds een paar dagen te lezen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.