Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Man trapt zomaar peuter (2) onderuit in Rosmalen, moeder ziet het gebeuren: 'Ze is erg geschrokken'

ROSMALEN – Bij de Molenhoekpassage in Rosmalen heeft zich maandagochtend een triest incident voorgedaan. Een nog onbekende man trapte daar zonder enige aanleiding een 2-jarig jongetje onderuit. De politie, die naarstig op zoek is naar de dader, meldt dat het kind en de moeder erg geschrokken zijn van de mishandeling.

Het incident gebeurde rond negen uur ter hoogte van de Aldi. De moeder staat met haar zoontje stil om over te steken naar de parkeerplaats. Een man, die kort daarvoor zijn fiets bij de Aldi neerzette, komt aanlopen en trapt zonder enige aanleiding het kind in de rug. 

Getuigen

Het jongetje komt met een smak op straat terecht. Een getuige ziet het gebeuren en waarschuwt onmiddellijk de hulpdiensten. Ambulancebroeders behandelen het kind ter plekke, hij blijkt lichte verwondingen aan zijn rug te hebben.

De nog onbekende man fietst weg in de richting van de Marie Koenenstraat/PC Hooftstraat. Volgens de politie waren meerdere mensen getuige van de mishandeling. ,,Wij komen daarom graag alsnog in contact met andere getuigen van dit incident.”

  1. Doedelzakken schallen over begraafplaats Orthen:  eerbetoon voor Spaanse Griep-slachtoffer Gilbert McMicking
    VIDEO

    Doedelzak­ken schallen over begraaf­plaats Orthen: eerbetoon voor Spaanse Griep-slachtof­fer Gilbert McMicking

    DEN BOSCH - De gewijde stilte op begraafplaats Orthen werd zondagochtend verbroken door de martiale klanken van doedelzakken. Het vormde een indrukwekkend saluut aan Gilberg McMicking, de Britse militair die als gevangene van de Duitsers in de Grote Oorlog niets van de strijd meekreeg. Uitgerekend vandaag honderd jaar geleden, op Wapenstilstandsdag, overleed hij in Den Bosch aan de Spaanse Griep.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch