Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Man trapt zomaar peuter (2) onderuit in Rosmalen, moeder ziet het gebeuren: 'Ze is erg geschrokken'

ROSMALEN – Bij de Molenhoekpassage in Rosmalen heeft zich maandagochtend een triest incident voorgedaan. Een nog onbekende man trapte daar zonder enige aanleiding een 2-jarig jongetje onderuit. De politie, die naarstig op zoek is naar de dader, meldt dat het kind en de moeder erg geschrokken zijn van de mishandeling.

Het incident gebeurde rond negen uur ter hoogte van de Aldi. De moeder staat met haar zoontje stil om over te steken naar de parkeerplaats. Een man, die kort daarvoor zijn fiets bij de Aldi neerzette, komt aanlopen en trapt zonder enige aanleiding het kind in de rug. 

Getuigen

Het jongetje komt met een smak op straat terecht. Een getuige ziet het gebeuren en waarschuwt onmiddellijk de hulpdiensten. Ambulancebroeders behandelen het kind ter plekke, hij blijkt lichte verwondingen aan zijn rug te hebben.

De nog onbekende man fietst weg in de richting van de Marie Koenenstraat/PC Hooftstraat. Volgens de politie waren meerdere mensen getuige van de mishandeling. ,,Wij komen daarom graag alsnog in contact met andere getuigen van dit incident.”