Volledig scherm
Erika en Martin Doll tijdens hun uitstapje naar Scheveningen © Erika Doll

Martin (75) uit Den Bosch overlijdt kort na uitkomen laatste wens

DEN BOSCH – Amper twee weken na het uitkomen van zijn laatste wens, is Martin Doll (75) uit Den Bosch overleden aan de gevolgen van een ongeneeslijke ziekte. Dat laat zijn vrouw Erika dinsdag weten. ,,Mijn allerbeste maatje is gisteravond in alle rust ingeslapen. Zo wilde Martin het, en zo heeft hij het gekregen.”

De 75-jarige Martin Doll werd eind vorige maand overladen met bloemen, kaarten en telefoontjes. Dat gebeurde nadat zijn vrouw Erika via sociale media een actie op touw zette: verras Martin met zo veel mogelijk kaartjes.

Honderden kaarten

Vrienden, maar vooral volstrekt onbekenden gaven massaal gehoor aan die oproep. Honderden kaartjes en tientallen bloemstukken werden bij het echtpaar thuis bezorgd. Op hun 29e trouwdag nota bene.

,,Wildvreemden stonden hier huilend voor de deur. Het lijkt wel alsof heel Nederland vandaag met ons meeleeft”, vertelde Erika die dag huilend van blijdschap.

Stichting Ambulance Wens

Eerder bezorgden de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens de Bosschenaar een onvergetelijke dag door hem en zijn vrouw naar het strand in Scheveningen te brengen. ,,Het was echt fantastisch, de mooiste dag uit ons leven. We hebben alleen maar gehuild van blijdschap.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. FC Den Bosch heeft ook de kleine jongens nodig
    PREMIUM

    FC Den Bosch heeft ook de kleine jongens nodig

    DEN BOSCH - Is er wel draagvlak voor FC Den Bosch? Voorzitter Jan-Hein Schouten van de raad van commissarissen denkt van wel. Op basis van? Schouten: ,,Er zullen altijd geldschieters blijven die deze club overeind houden. Draagvlak bij de gemeente? Ik denk dat de gemeente ook echt wel inziet dat er een bepaalde waarde is voor de stad Den Bosch. Dat wil niet zeggen dat we de prostitué van de stad zijn, maar we hebben daar ook een bepaalde functie in. Je moet de mensen de frustratie en de vreugde laten voelen."

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.