Volledig scherm
Zanger John de Bever met zijn honden. © Marc Bolsius

Meezingen met ode aan de Koning in Den Bosch

DEN BOSCH - De Brabanthallen in Den Bosch is een van de drie locaties voor een groot meezingfeest: De Helden van Oranje. In Amsterdam, Den Bosch en Groningen brengen onder meer Xander de Buisonjé, Tino Martin, Jan Smit en Gerard Joling op de avond van 26 april een muzikale ode aan de Koning.

,,Koningsnacht is het perfecte moment om Nederlandse zangers bij elkaar te brengen en met elkaar de verjaardag van de Koning te vieren", zegt Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment, organisator van De Helden van Oranje. Er wordt op de avond op alle locaties tegelijk ook een speciaal moment georganiseerd ter ere van de Koning. In de Brabanthallen zijn optredens van Xander de Buisonjé, Jan Smit, Gerard Joling, René Schuurmans, Django Wagner en John de Bever.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen
  PREMIUM

  Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

  DEN BOSCH - Enorm opgelucht, maar ook erg geschrokken. Algemeen directeur Wendy Vos van stichting Flik-Flak was er maandagavond duidelijk over. ,,Wij zijn blij dat de gemeente de accommodatie overneemt van de Stichting Accommodatie Flik-Flak, maar zijn geschrokken dat de gemeente ook het beheer van de turnhal overneemt. Dat willen we niet’’, hield Vos de Bossche politici voor tijdens de bijeenkomst Informeren en ontmoeten.
 2. Tóch weer gesprek over winterevenement op Parade; na overleg met burgemeester Mickers

  Tóch weer gesprek over wintereve­ne­ment op Parade; na overleg met burgemees­ter Mickers

  DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch en ondernemers uit de Bossche binnenstad gaan de komende dagen tóch weer aan tafel met initiatiefnemers die rond de feestdagen een winterevenement op de Parade wilden houden. Nu er nog geen evenement is en Joris’ kerstboom ook niet op de Parade komt te staan, wordt na hevige kritiek uit onder meer de politiek en de horeca halsoverkop gezocht naar een alternatief.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.