Volledig scherm
De man bood messen van een duur merk aan, niet van het boven vertoonde merk. © gratis

'Messensetoplichter' actief in Den Bosch: 'Ik heb er toevallig nog eentje over!'

DEN BOSCH - Hij komt net terug van een beurs en heeft toevallig nog een setje messen over, van een bijzonder goed en duur merk. Die wil je als voorbijganger wel van hem kopen toch? Doe het niet. De politie waarschuwt dat een man in Den Bosch mensen oplicht deze messenset.

De messensetoplichter probeert de messen vanuit zijn auto te verkopen. Hij zegt dat ze van het degelijke merk Solingen zijn. Degelijk betekent ook duur in dit geval. Een aardappelschilmesje van het merk kost al snel 16 euro.

De messen van de oplichter zijn bij lange na dat geld niet waard. Ze zijn nep. Maar tegen de tijd dat de kopers dat ontdekken, is de vogel alweer gevlogen.

De man zou onlangs nog actief zijn geweest in Den Bosch Noord. De politie waarschuwt mensen om niet in de truc te trappen. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

  Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

  DEN BOSCH - Enorm opgelucht, maar ook erg geschrokken. Algemeen directeur Wendy Vos van stichting Flik-Flak was er maandagavond duidelijk over. ,,Wij zijn blij dat de gemeente de accommodatie overneemt van de Stichting Accommodatie Flik-Flak, maar zijn geschrokken dat de gemeente ook het beheer van de turnhal overneemt. Dat willen we niet’’, hield Vos de Bossche politici voor tijdens de bijeenkomst Informeren en ontmoeten.
 2. Tóch weer gesprek over winterevenement op Parade; na overleg met burgemeester Mickers

  Tóch weer gesprek over wintereve­ne­ment op Parade; na overleg met burgemees­ter Mickers

  DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch en ondernemers uit de Bossche binnenstad gaan de komende dagen tóch weer aan tafel met initiatiefnemers die rond de feestdagen een winterevenement op de Parade wilden houden. Nu er nog geen evenement is en Joris’ kerstboom ook niet op de Parade komt te staan, wordt na hevige kritiek uit onder meer de politiek en de horeca halsoverkop gezocht naar een alternatief.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.